Huipputuotteita

LOCTITE- ja TEROSON-tuotteet perustuvat mittavaan asiantuntemukseen ja innovatiivisiin ideoihin. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja tuotantoprosessejamme, jotta voisimme täyttää asiakkaiden ja kuluttajien tarpeet entistä paremmin. Alla on esimerkkejä Henkelin innovatiivisista tuotteista ja ratkaisuista.


Paineilmavuotoja ei havaitse ensisilmäyksellä, mutta ne voivat vaurioittaa työkaluja ja komponentteja. Paineilman osuus teollisuuden sähkökulutuksesta on jopa 10–30 %.

 

Hybridiliimatekniikkaan perustuvat LOCTITE yleiskäyttöiset rakenneliimat ovat rakenneliimauksen läpimurto.

Henkel on päivittänyt tasotiivistys- ja kierretiivistystuotevalikoimaansa innovatiivisilla koostumuksilla LOCTITE 518- ja LOCTITE 577 -tuotteisiin. Niiden suorituskyky on nyt huomattavasti parempi haastavissa käyttöolosuhteissa.

Henkel tarjoaa laadukkaita monitorointi- ja annostelulaiteratkaisuja kaikkiin tilanteisiin ja kaikille koostumuksille. Pitkä kokemukseme takaa parhaan mahdollisen ammattitaidon, jota tukee alalla vertaansa vailla oleva tekninen palvelu ja tuki.

LOCTITE 55 on suunniteltu lukitsemaan ja tiivistämään metallisia ja muovisia putkia ja liittimiä. Ei tarvitse kovettumisaikaa ja aikaansaa välittömän täyden paineen kestävyyden. Ihanneratkaisu nopeaan, helppoon ja luotettavaan tiivistämiseen.

Trooppisten hedelmien tapaisia hauraita tavaroita kuljettavien valtamerikonttien on täytettävä erikoisvaatimuksia. Henkel-tuotteiden avulla suojataan konteissa olevia tavaroita eri käyttökohteissa tiivistämällä kontit säältä ja ultraviolettisäteilyltä (UV). 

Isossa-Britanniassa toimiva asuntovaunuyhtiö Elddis muutti valmistusmenetelmiään rajusti korvaamalla mekaaniset kiinnikkeet kauttaaltaan liimatuilla rakenteilla. Asuntovaunusta jää pois noin 800 ruuvia, ja niiden tilalle tuli liimoja rakenteiden ja ulkopintojen liittämiseen.

LOCTITE SF 7900 CERAMIC SHIELD on ainutlaatuinen keraaminen ja silikoniton suojapinnoite, joka estää metalliroiskeita kiinnittymästä hitsauslaitteisiin. Pinnoite muodostaa kuivan kalvon. Se hylkii roiskeita ja varmistaa, että laitteella voi hitsata ilman keskeytyksiä jopa 8 tunnin ajan. Jos haluat säästää kuluissa ja parantaa tuottavuutta.

Innovatiivinen teräsputkien korjausratkaisumme on nopea ja taloudellinen vaihtoehto putkien uusimiselle. Suoraan materiaalille levitettävät tuotteet esikäsittelevät, vahvistavat ja pinnoittavat putken pinnan. Korjaustuotteet vahvistavat ja tiivistävät teräsputket, jotka on suunniteltu kestämään suurta painetta, korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja.

Tarvitsetko apua?

Soita: 0201 22 311

Media ja lataukset