Huolto, korjaus ja kunnostus (MRO)

Asianmukainen kunnossapito varmistaa laitteiden moitteettoman toiminnan. Loctite tarjoaa parhaat ratkaisut liimaukseen, tiivistykseen, puhdistukseen ja voiteluun.

Tuotteemme ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Ne säästävät aikaa ja pienentävät kustannuksia, sillä kunnossapito Loctite-tuotteiden avulla minimoi teollisuuden joutoajat.

Pikalinkit:

Huoltotuotteiden valikoima

Kunnossapito-opas

Teollisuus- ja tarvikeratkaisut

 

Ammattimainen koulutus Kumppanit Yhteystiedot

Esimerkki sovelluksesta

Katso, kuinka Loctiten huoltoratkaisujen ansiosta paperikoneen läpi kulkee sujuvasti 1 900 metriä paperia minuutissa.

Huoltotuotteiden valikoima

Loctite on liimauksen, tiivistyksen, puhdistuksen ja voitelun asiantuntija.

Mitä sitten oletkaan tekemässä, Loctiten avulla onnistut.


Kunnossapito-opas

Oppaamme avulla löydät oikean ratkaisun jokaiseen työtehtävään. Mobiili-, online- ja offline-versiona saatava opas on käytettävissäsi missä ja milloin vain.


Teollisuus- ja tarvikeratkaisut

Koska meillä on vuosien kokemus teollisuuslaitteiden valmistuksesta ja huollosta, tunnemme perusteellisesti tärkeimpien teollisuusalojen ja tavallisten teollisuuslaitteistojen tyypilliset huolto- ja korjaustehtävät.

Teollisuusratkaisut
Teollisuusohjelmamme kattavat alalle tyypilliset huolto- ja korjaustehtävät. Ohjelmiin kuuluu lukuisia käyttöesimerkkejä, viitteitä ja tapauskertomuksia. Voit lukea, kuinka erityiset korjaustoimenpiteet on ratkaistu omaasi vastaavassa tilanteessa.

Merenkulku Kaivostoiminta Teräs Yleiset tarvikkeet
       
Petrokemian
teollisuus
Voimalaitokset Vesilaitokset Rautatiet
 


Tarvikeratkaisut

Laiteohjelmamme menevät vielä pidemmälle teollisuuslaitteiden osien huolto- ja korjaustehtävissä. Tarjoamme ratkaisuja ja tuote-ehdotuksia kaikkiin korjaustöihin. Sinun ei tarvitse miettiä sopivan tuotteen valintaan, joten voit keskittyä työn tekemiseen.

Teollisuusvaihteistot
Teollisuuspumput

Ammattimainen koulutus

Laadukkaat tuotteet toimivat vain yhtä hyvin kuin niiden käyttäjät. Siksi tarjoamme käytännönläheistä koulutusta tuotteidemme käyttöön huolto- ja korjaustöissä.
Kouluttajamme tuntevat arjen ongelmat läpikotaisin, joten he osaavat tarjota työkaluja ja käytännön tietoa tuotteidemme tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön.
Ole hyvä ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva koulutus.


Kumppanit

Monet tuotteistamme ovat saatavana jälleenmyyjiltä. Etsi omalla alueellasi toimiva jälleenmyyjä


Henkel tekee yhteistyötä valittujen huoltopalveluntarjoajien kanssa tarjotakseen sovelluskohtaisia insinööripalveluja yhdessä pintakäsittelyteknisten tuotteidensa kanssa.

Napsauta alla olevaa linkkiä, niin voit lukea lisää Henkelin pinnoitustekniikan asiantuntijaverkostosta.


Yhteystiedot

Ota yhteyttä, jos haluat koulutusta Loctite-tuotteiden käyttöön. Tekniset asiantuntijamme järjestävät mielellään tarpeisiisi räätälöityä opetusta.


RAJOITTAMATON LIIMAUS Katso viimeisimmet rakenneliimaus innovaatiot
Media ja lataukset