Paineilmavuodot eivät ole leikin asia

Paineilmavuotoja ei havaitse ensisilmäyksellä, mutta ne voivat vaurioittaa työkaluja ja komponentteja. Paineilman osuus teollisuuden sähkökulutuksesta on jopa 10–30 %. Paineilmavuodot voivatkin olla merkittävä energiahukan lähde – niitä vähentämällä energiaa voidaan säästää keskimäärin 42 %. LOCTITE auttaa sinua säästämään energiaa ja parantamaan toimintasi tuottavuutta.


  • Tuottavuus heikkenee, kun paine laskee työkaluja käytettäessä.
  • Kunnossapidon kustannukset kasvavat, koska järjestelmät käyvät ylikierroksilla, mikä lisää huollon ja korjauksen tarvetta.
  • Laitteet ovat pidempään toimintakelvottomia pitkien huoltoaikojen vuoksi.
  • Laitteiden elinikä pitenee, koska koko järjestelmän käyttösykli harvenee.

Nelinkertainen asiantuntijuus tuotantoa kehittämässä

4 proaktiivista palvelua ja yksi 360 asteen ratkaisu energian säästämiseen ja tuotannon tehostamiseen: LOCTITE-ohjelma paineilmavuotojen hallintaan.

4 proaktiivista palvelua
Vuotojen havaitseminen

Tunnistamme paineilmavuodot laitoksessa ultraäänen avulla yhteistyössä kumppaniemme kanssa.Mitä aiemmin vuodot havaitaan, sitä nopeammin laitteiden ihanteellinen tehokkuus voidaan palauttaa.

Dokumentointi ja laskelmat

Asiantuntijamme tunnistavat laitoskäynnillä jokaisen vuotokohdan ja sen vakavuuden sekä merkitsevät kyseisen alueen. Tiedot kaikista vuodoista ja niihin liittyvistä kustannuksista kootaan yhteen raporttiin.

Voit laskea mahdolliset säästöt omassa toiminnassasi laskurillamme

LOCTITE-tuoteratkaisut vuotoihin

Paineilmavuodon yhteydessä tuoteasiantuntijamme ja  kentällä toimivat yhteistyökumppanimme tarjoavat tuotteita laitteistojenne nopeaan ja tehokkaaseen kunnostamiseen. Ratkaisuihimme lukeutuvat liimat, tiivisteet, teipit ja spraytuotteet - kaikki teollisuudessa testattu ja kokeiltu ja niillä on asianmukaiset hyväksynnät ja sertificaatit.

LOCTITE 577 -kierretiiviste
LOCTITE 518 -tasotiiviste
LOCTITE SF 7063 -puhdistusaineet
LOCTITE SI 5075 -hätäkorjausteippi
LOCTITE 55 -kierretiiviste
LOCTITE 542 -kierretiiviste

LOCTITE-huoltokoulutukset

Asiantuntijamme voivat järjestää käytännön LOCTITE-koulutusta toimipaikan huoltohenkilöstölle. Koulutuksessa he oppivat tunnistamaan vuodot, valitsemaan korjauksiin sopivat tuotteet ja käyttämään niitä oikein. Näin koko toiminnan tehokkuus paranee.

Pääset koulutuksiin ja webinaareihin napsauttamalla tästä

Lataukset

Ilmavuodot eivät ole leikin asia.
LOCTITE-ratkaisut paineilmajärjestelmiin.

Ota yhteyttä Vuotojen havaitseminen? Tuotteet? Laskelmat?

Media ja lataukset