TEROSON-rakennetiivistysaineiden käyttö valtamerikonteissa

Henkel tarjoaa erinomaisen tiivistysratkaisun valtamerikontteihin

Miten ananas liittyy tiivistämiseen?

Trooppisten hedelmien tapaisia hauraita tavaroita kuljettavien valtamerikonttien on täytettävä erikoisvaatimuksia. Henkel-tuotteiden avulla suojataan konteissa olevia tavaroita eri käyttökohteissa tiivistämällä kontit säältä ja ultraviolettisäteilyltä (UV).
Henkelin TEROSON MS 930 sopii sisä- ja ulkoliitosten ja -saumojen elastiseen tiivistämiseen, kuten esimerkiksi v-palkin kiinnittäminen ja tiivistäminen kontin kulmiin. Tiivisteessä ei ole isosyanaatteja ja sen haju on neutraali. Koska kylmäkuljetuskontteja käytetään joka puolella maailmaa, sään- ja UV-säteilynkesto ovat tärkeitä ominaisuuksia. Hyvä UV-säteilyn kesto tekee TEROSON MS 930 -tiivistysaineesta ihanteellisen ratkaisun kontin ulkopuolen tiivistämiseen. Valmistajan testien mukaan yhtään vauriota ei ollut tullut edes 6 viikon UV-altistuksen jälkeen.

Kylmäkuljetuskontit asettavat suuria vaatimuksia myös käytetyn tiivistysaineen joustavuudelle. TEROSON MS 930 on yksikomponenttinen tiivistysaine, jonka vetolujuus on 0,9 MPa (DIN 53504 -standardin mukaan), murtovenymä noin 400 % ja hyväksyttävä kokonaisdeformaatio 25 %, mikä tekee siitä ihanteellisen sulun vesihöyrylle. Edes -20 C° sisälämpötila ja +70 C° ulkolämpötila eivät ole ongelma liimoille.

Henkelin kehitysinsinöörit antavat jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista tukea valittaessa oikeaa tiivistysainetta eri materiaaleille. Ota meihin yhteyttä – autamme ilman muuta. 

Media ja lataukset